İstanbul'un Kağıthane yaşanan üzücü olayda, Serdar K., eski sevgilisi Zahide B.'nin mevcut sevgilisi Fikret Ö. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan dört kişiden yalnızca Fikret Ö., "kasten öldürme" suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

GÖKYÜZÜNDE PARLAK CİSİM! TÜRKİYE'NİN BİR ÇOK NOKTASINDAN GÖRÜLDÜ GÖKYÜZÜNDE PARLAK CİSİM! TÜRKİYE'NİN BİR ÇOK NOKTASINDAN GÖRÜLDÜ

ESKİ SEVGİLİSİNİ EVİNE DAVET ETTİ

Olayın detaylarına göre, Zahide B., eski sevgilisi Serdar K.'yı eve davet etti. Serdar K., yanında arkadaşı H.B. ile birlikte Zahide B.'nin evine geldi. Evde Zahide B., Fikret Ö., Seher Ö. ve E.K. bulunuyordu. Bu sırada Serdar K. ve diğerleri arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Serdar K., bıçakla ağır yaralandı. Yaralı Serdar K., arkadaşı H.B. tarafından Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EVE GELEN ESKİ SEVGİLİ BIÇAKLA YARALANDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, evde kan izleri ve kavga sırasında kullanılmak üzere saklanmış ruhsatsız bir tabanca, fişekler ve bir bıçak buldu. Gözaltına alınan Fikret Ö., Zahide B., Seher Ö. ve E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Fikret Ö., "kasten öldürme" suçundan tutuklanırken, Zahide B. ve Seher Ö. de nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Olay hakkında bilgi veren bir bina sakini, gece saatlerinde bağrışma sesleri duyduklarını ve olayın ilk başta aile kavgası olarak düşündüklerini söyledi.