Bazı basın yayın organlarınca ortaya atılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile yasak aşk yaşadığı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu iddialar sonrası Gülşah Durbay, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak sessizliğini bozdu ve hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. İddiaları sert bir dille yalanlayan Durbay iddia sahipleriyle hukuk önünde hesaplaşacağını vurguladı.

Belediye Başkanı Gülşah Durbay'dan Özgür Özel ile ilişkisi olduğu iddialarına sert yanıt! Belediye Başkanı Gülşah Durbay'dan Özgür Özel ile ilişkisi olduğu iddialarına sert yanıt!

Bahse konu iddialar gündemde yer almaya devam ederken bir değerlendirme de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi.

Özgür Beyi̇n Özel Hayati İle İlgi̇li̇ İddi̇alar Si̇yaseti̇mi̇zi̇n Konusu Olamaz (1)

"ÖZGÜR BEYİN ÖZEL HAYATI İLE İLGİLİ İDDİALAR SİYASETİMİZİN KONUSU OLAMAZ"

Bahçeli, parti grubunda konuşma yaptığı sırada şu ifadeleri kullandı:

"Özgür beyin özel hayatı ile ilgili iddialar siyasetimizin konusu olamaz. 

"FETÖ TAKTİKLERİNİN, ŞEREFSİZ HAMLELERİN KARŞISINDAYIZ"

FETÖ taktiklerinin, şerefsiz hamlelerin tamamen karşısındayız. Biz CHP siyaseti ile ilgiliyiz. Bunun dışında ne söylenirse söylensin kulaklarımızı kapattık. Bel altı vuruşlar, izansız ispatlar ne işimize gelir ne de gündemimize girer. Kara kampanyalar çirkin dedikodular ayağımızın altındadır ve bizim için yok hükmündedir. Başka türlüsü hem insani hem ahlaki değildir. Duruşumuzdan başka anlamlar çıkarmak zırvalıktır. Özgür beyin MHP'ye saldırması, siyaset dışına savrulması bizimle ilgili atıp tutması hakkaniyetle bağdaşmayan seviyesizlikti. Biz siyaseti adam gibi yapma gayretindeyiz." 

"ÖZGÜR BEY YİNE YANILMAKTADIR, BÜYÜK RESME ODAKLANMALIYIZ"

Öte yandan Bahçeli, sözlerinin devamında DEM Partililer ile tokalaşması üzerinden kendilerini eleştiren Özgür Özel'e yanıt vererek "Bizim el sıkışmamızı normalleşmeye bağlayan Özgür bey yine yanılmaktadır. Büyük resme odaklanmalıyız. Kimse ile tarla davamız yoktur. Sıcak gelişmelerin hafife alınır, kenara atılır yanı kalmamıştır. Çünkü Türkiye'miz sınırlar haricinden anormal tehdit sarmalındadır. Kısır çekişmelerle meşgul olursak mahşer günü ne yapacağız. Çaresiz kaldık boynumuzu eğdik mi diyeceğiz. Günlük kaygılara teslim olduk mu diyeceğiz" diye konuştu.

Polis katiline ağırlaştırılmış müebbet Polis katiline ağırlaştırılmış müebbet

Gülşah Durbay kimdir, kaç yaşında, evli mi? Hayatı, eğitimi, kariyeri Gülşah Durbay kimdir, kaç yaşında, evli mi? Hayatı, eğitimi, kariyeri

Editör: Huri Kaptan