Sivas peş peşe depremle sallandı! Sivas peş peşe depremle sallandı!

İstanbul’da Yenidoğan bebek çetesine yönelik devam eden soruşturma kapsamında 112 Acil Çağrı Merkezi'nde görevli bazı kişilerle işbirliği içerisine girerek acil durumdaki bebek hastalarını önceden anlaşma sağladıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine yönlendirdikleri ve bununla birlikte bebeklerin ölümüne yol açan hastanelerin adı da ayyuka çıktı.

Yenidoğan Çetesi olarak hazırlanan iddianamede eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun hastanesinin olduğu iddiaları da doğrulandı.

ÖZEL AVCILAR HOSPİTAL HASTANESİ KİMİN?

Yenidoğan bebek çetesi ile ilgili olarak devam eden soruşturma kapsamında Özel Avcılar Hospital Hastanesi’de kapatılan hastaneler arasında yer aldı. Özel Avcılar Hospital Hastanesi’nin sahibi eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na ait çıktı.

Özel Avcılar Hospital Hastanesi

MEHMET MÜEZZİNOĞLU'NUN HASTANESİNİN ADI NE?

22'si tutuklu 47 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame doğrultusunda 12 bebeğin ölümüne sebep verdikleri belirlenen Yenidoğan çetesinin faaliyetlerini yürüttüğü hastanelerin listesi belirlendi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 494 sayfalık iddianamede, İstanbul'da bulunan 19 özel hastane kapatıldı. Bu hastaneler arasında eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun sahibi olduğu Özel Avcılar Hospital Hastanesi'de yer aldı.

Editör: Tolga Murat