Habertürk TV kanalına bağlı olan HTspor’da maç sonlarında karşımıza çıkan sunucu Sine Çakır Heyse, güzelliği kadar zekası ile de ön plana çıkıyor. Daha öncesinde Bein Sports kanalında görmeye alışık olduğumuz Sine Çakır Heyse bu sefer de HTspor’da karşımıza çıkıyor. Peki, Sine Çakır Heyse kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

SİNE ÇAKIR HEYSE KİMDİR?

Ekranların yeni yüzlerinden biri olan Sine Çakır Heyse, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olduktan sonra Dialog Anlatım İletişim alanında sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı. Kariyerine medyada devam eden Sine Çakır, İngilizce bilgisiyle ön plana çıktı.

Yenidoğan çetesini çökerten savcı! Yavuz Engin kimdir, aslen nereli? Yenidoğan çetesini çökerten savcı! Yavuz Engin kimdir, aslen nereli?

Sine Çakır Heyse

Kariyerine CNN Türk kanalında başlayan Sine Çakır Heyse, İstanbul Sanayi Odası'nda AB Proje Geliştirme biriminde çalıştıktan sonra CSA Global Publishing şirketinde Proje Yöneticiliği görevinde bulundu. 2010 senesinde Digiturk bünyesinde Lig TV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Sine Çakır daha sonrasında da Bein Sports’ta görev yaptı.

2023 yılından itibaren Habertürk TV kanalına geçen Sine Çakır Heyse yine aynı kanala ait olan HTspor’da sunuculuk yapmaya devam ediyor.

Sine Çakır Heyse kendisi gibi haber spikeri olan ve medya sektöründe adını duyurmayı başaran Kaya Heyse ile evlidir.

Editör: Tolga Murat