Geçtiğimiz gün İstanbul Bayrampaşa'da park yüzünden 56 yaşındaki Orhan B ile 75 yaşındaki baba Lütfü Er ve oğlu 54 yaşındaki Ramazan Er arasında kavga çıktı. Sözlü tartışma sonrası olaysız bir şekilde dağıldıktan sonra konu kapandı sanıldı. Fakat diğer gün Orhan B'nin baba ve oğlunun çalıştığı yere gitmesiyle tartışma tekrar başladı. Alevlenerek devam eden tartışma kavgaya döndü ve yanında getirdiği silahla baba Lütfü Er ve Ramazan Er'i öldüren Orhan B de bıçaklanarak yaralandı. 

Çorum'dan bihaber vali olarak hafızalara kazındı! O vali merkeze çekildi Çorum'dan bihaber vali olarak hafızalara kazındı! O vali merkeze çekildi

Altıntepsi Mahallesi'ndeki inşaat ofisinin önünde vuku bulan hadisede anlatılanlara göre Orhan B. (56) geçtiğimiz gün Lütfü Er(75)'in iş yerinin önüne aracını park etti. Kavganın başlangıç sebebi bu park oldu. Bugün sabah saatlerinde ise Orhan B, baba ve oğlunun saldırısına uğradı. Saldırı sonrası evine giden Orhan B, kısa bir süre sonra tartışılan yere gelerek Lütfü Er'e ateş etmeye başladı. Çevre esnafın durdurma çabaları ise yeterli olmadı. Lütfü Er'in oğlu Ramazan Er ise Orhan B'yi bıçakladı. Yaralanan Orhan B, iş yerinden çıkarak kaçmaya başladı. O sırada kendisini kovalamaya devam eden Ramazan Er'e de ateş etti. 

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri gerçekleştirilen yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen Lütfü Er ve oğlu Ramazan Er hastanede hayatını kaybetti. Bıçaklanan Orhan B'nin ise tedavisi sürüyor. 
Screenshot 3-2