Dalaman'da faaliyet gösteren beton firması hakkındaki lisanssız iş yaptığı iddiasını haberleştirmemizle başlayan süreç, suç ortaklarının birbirini vurmasına kadar gelmişti.

Haber48'in kurucusu gazeteci Metin Gire'yi vurması için beton firması sahibi Ramazan G. tarafından azmettirilen Gürkan Ç. (29) birlikte hareket ettiği arkadaşı Faruk Furkan Y.'yi (26) silahla vurarak yaraladı.

İkilinin arasındaki meselenin, Metin Gire'yi vurmak için Gürkan Ç.'ye ödenen 600 bin TL'nin Faruk Furkan Y. tarafından öğrenilmesi olduğu ortaya çıktı.

AZMETTİRİCİNİN VERDİĞİ PARAYI ARKADAŞINDAN SAKLADI

İkili daha önce Gire'yi darp etmiş, ardından Gürkan Ç. özür dilemişti. Ortak tanıdık ile yaptığı görüşmede ise tüm olayın Ramazan G. tarafından azmettirildiğini belirten Gürkan Ç., olayın silahla vurma olduğunu ancak kendisinin daha sonra bunu yapamayacağını anladığı için darp eylemiyle sınırlı tuttuğunu anlatmıştı.

TEKNEDE YANGIN: İKİ KİŞİ DENİZE ATLAYARAK KURTULDU TEKNEDE YANGIN: İKİ KİŞİ DENİZE ATLAYARAK KURTULDU

Ancak, Faruk Furkan Y. isimli şahıs arkadaşı Gürkan Ç.'nin bu iş için para aldığını ve kendisine pay vermediğini öğrenince küplere binmişti. İkili arasındaki tartışma silahlı yaralama olayına dönüşmüş ve önce Faruk Furkan Y. arkadaşının aracını taramış, ilerleyen günlerde de Gürkan Ç. arkadaşına yakın mesafeden 5-6 el ateş ederek yaralamıştı.

EŞEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Son olayın ardından Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göz altına alınan Gürkan Ç. dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gürkan Ç.'nin Seydikemer'deki Eşen F Tipi Cezaevine gönderildiği öğrenildi. Öte yandan, şahsın ailesi adliyede görüntü almamıza engel olmaya çalıştı.

Gurkan C

DALAMAN'DAKİ BETON FİRMASININ TETİKÇİSİ ORTAĞINI VURDU! DALAMAN'DAKİ BETON FİRMASININ TETİKÇİSİ ORTAĞINI VURDU!

Editör: Haber48 Editör