Ortaca

ORTACA'DA ÖZEL BİREYLERLE DANS ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Ortaca'da, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında özel bireylerle dans etkinliği yapıldı. Etkinlik çerçevesinde özel bireylerle yapılan dans etkinliğinin yanı sıra fidan dikimi gerçekleştirildi. Bu kapsamda aktif yaşama dikkat çekildi.

Abone Ol

Ortaca Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında özel bireylerle dans etkinliği gerçekleştirildi. Ortaca'da düzenlenen etkinlikte özel bireyler, rehber öğretmenleri tarafından yapılan kareografi eşliğinde dans etti.

EVREN TEZCAN: ETKİNLİKLER SÜRECEK

Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, Avrupa Hareketlilik Haftasında anı olarak çiçek ve ağaç fidanı dikimi de yaptıklarını ifade etti. Belediye Başkanı Tezcan, hafta kapsamında sağlık için daha aktif olma konusunda etkinliklerin süreceğini belirtti. Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, sosyal medya hesabından etkinliğe dair yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi:

"Ortaca Kent Konseyi tarafından organize edilen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerine katılım sağladık. Özel Coşku Eğitim Merkezi öğrencilerinin gösterisini izledik ve beraber çiçek dikimi gerçekleştirdik."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Ortaca Kent Konseyi tarafından organize edilen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerine katılım sağladık. Özel Coşku Eğitim Merkezi öğrencilerinin gösterisini izledik ve beraber çiçek dikimi gerçekleştirdik. <a href="https://t.co/p1nDspl2hZ">pic.twitter.com/p1nDspl2hZ</a></p>&mdash; Evren Tezcan (@EvrenTezcan_CHP) <a href="https://twitter.com/EvrenTezcan_CHP/status/1836067745961558527?ref_src=twsrc%5Etfw">September 17, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>