Ortaca

ORTACA KAYMAKAMI KENAN AKTAŞ'TAN 16. ANA JET ÜS KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, Dalaman'da bulunan 16. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti. Kaymakam Aktaş, ziyaret kapsamında Hava Pilot Tuğgeneral Yusuf Karuk'tan komutanlığın faaliyetleri ve yeni düzenlemeleri hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Abone Ol

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, dün Dalaman 16'ncı Ana Jet Üs Komutanlığına ziyaret düzenledi. Kaymakam Aktaş ziyaret çerçevesinde, Hava Pilot Tuğgeneral Yusuf Karuk'tan 16. Ana Jet Üs Komutanlığının faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kaymakam Aktaş, yeni faaliyete geçen 16. Ana Jet Üs Komutanlığı için hayırlı olsun temennilerinde bulunurken, bölgedeki güvenlik ve savunma alanında gerçekleştirilen çalışmaların önemine dikkat çekti. 

BÖLGE İÇİN STRATEJİK ÖNEM VURGUSU

Ayrıca ziyaretin, askeri birliklerin yerel yönetimle olan ilişkilerini güçlendirmek ve işbirliği imkanlarını artırmak amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. 16. Ana Jet Üs Komutanlığının faaliyetlerinin bölge için stratejik öneme sahip olduğuna vurgu yapan Kaymakam Aktaş, Türkiye'nin hava savunma sistemine katkı sağlayan bu tür tesislerin desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.