Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Hacıbektaş ilçesinde devam eden Hacı Bektaş Veli'nin Hakk'a Yürüyüşünün 753. Yıl Dönümü Etkinliklerine katılmak için Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurt dışından gelen siyasetçi, bürokrat, sivil toplum örgütü temsilcileri ve belediye başkanlarını konuk ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve  Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Arı’yı ziyaret etti.

Misafirlerine Kapadokya’nın merkezi Nevşehir hakkında bilgiler vererek Nevşehir Belediyesi’nin devam eden ve gerçekleştireceği çeşitli projeleri hakkında istişarelerde bulunan Başkan Arı, özellikle Kayaşehir ve çevresinde gerçekleştirilecek yeni yatırımlar hakkında konuklarıyla sohbet etti.

MUĞLA'DA KBRN DENETİMİ VE SAĞLIK PERSONELLERİNE YÖNELİK EĞİTİM MUĞLA'DA KBRN DENETİMİ VE SAĞLIK PERSONELLERİNE YÖNELİK EĞİTİM

Türkiye’nin dört bir yanından bölgeye gelen siyasetçi, belediye başkanı, sivil toplum örgütü temsilcilerini Nevşehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Arı, konuklarıyla günün anısına fotoğraf çektirerek hediye takdiminde bulundu.

NEVŞEHİR İTFAİYESİNDEN YANGINA DESTEK

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Datça'da başlayan orman yangınının söndürülmesine destek olmak için ekiplerini sevk etti. İtfaiye Müdürlüğü’ne ait 1 su tankeri ile 2 personel Muğla’da süren orman yangınlarına müdahale etmek için geldi ve çalışmalara katıldı.

Nevşehir Belediyesi ekiplerinin yangına müdahale etmek için yola çıkmasını Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Arı, “Ciğerlerimizin yandığı bölgeye ekiplerimizi sevk ediyoruz. Bizde varız. Allah yar ve yardımcınız olsun.” ifadelerini kullandı.

Arı ayrıca İzmir ve çevresinde devam eden yangınlarla ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ile de irtibat halinde olduklarını ve ihtiyaç halinde buraya da ekip yönlendireceklerini belirtti.