Narin'in cinayetinde korkunç iddia! Havin ritüeli nedir? Narin'in cinayetinde korkunç iddia! Havin ritüeli nedir?

Kütahya'da gece saatlerinde yaşanan trajik bir kazada, üst geçidi kullanmadan yolun karşısına geçmeye çalışan 16 yaşındaki Melike ve 15 yaşındaki Mine Kurt isimli iki kız kardeş, S.S. yönetimindeki bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sonrası, araçta yer alan 'Killer 777' yazısı dikkat çekti.

'KİLLER 777' YAZISI DİKKAT ÇEKTİ

Kaza, Kütahya-Eskişehir karayolu üzerinde, Çiniciler Çarşısı önünde meydana geldi. Fuar alanında hediyelik eşya standı açan üvey babaları Mesut Gürcan ve anneleri Dilek Gürcan'ın yanına gitmek için yola çıkan Melike ve Mine Kurt, sadece 10 metre mesafedeki üst geçidi kullanmak yerine, doğrudan yolun karşısına geçmek istedi. Bu esnada S.S.'nin kullandığı otomobil, hızla kız kardeşlere çarptı. Kazayı görenler hemen sağlık ekiplerine haber verdi, ancak yapılan kontrollerde iki kız kardeşin de olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

İKİ KIZ KARDEŞ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından, acı haberi alan baba Arif Kurt ve eski eşi Dilek Gürcan olay yerine geldi. Kızlarının cansız bedenleriyle karşılaşan aile üyeleri, sinir krizi geçirerek birbirlerine sarılıp gözyaşlarına boğuldu. Mine ve Melike Kurt'un cenazeleri, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Kazaya karışan aracın arkasında yer alan 'Killer 777' yazısı ise dikkat çekti. Bu detay, kazanın ardından büyük bir merak konusu oldu. Sürücü Samet Sadıç, olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.