Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve hala bulunamayan 8 yaşındaki Narin, ülke gündemine oturdu. Türkiye, Narin Güran'dan gelecek mutlu haberi beklerken şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan ağabey E. Güran dün gece serbest bırakıldı.

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan'la Vazgeçme programı Narin'den iz arayan bir ekiple kurduğu bağlantı sırasında ekrana gelenler ise sosyal medyada gündem oldu.

Kendilerini ARAF olarak tanıtan ekip, Narin'i bulmak için akılalmaz bir yöntem kullandı. Hatay'dan Diyarbakır'da kaybolan Narin'i aramak için gelen ARAF ekibi, su bulma çubuklarıyla Narin'i aradı.

ŞAKA DEĞİL GERÇEK

Narin'in terliğini özel olarak isteyen ve çubukları yönlendireceğini söyleyen ARAF ekibi, aletin kan grubu ile çalıştığını söyledi. Narin'in yerini gösterdiği iddia edilen alet nereyi gösteriyorsa oraya doğru yöneldiler.

Ekibin çalışmaları sırasında arama yapan çalışan "Narin yaşıyor. Ben bu aletle aradığım herkesi canlı buldum" dedi.

Ekrana gelen görüntülere sosyal medyada yorum yağarken yaşananlar pes dedirtti.

Naring

HİÇBİR İZE ULAŞILAMADI

Öte yandan, Narin'i arama çalışmalarında gölge havadan ve karadan karış karış tarandı. Bugüne kadar toplamda 12 bin 500 araç kontrol edilip 130 kişinin ifadesine başvuruldu. Çalışmalarda bölgeye 2 kilometre uzaklıktaki bir derede terlik bulunmuş ancak aile terliği Narin'e ait olmadığını söylemişti.

Resmi Gazete: 16 ilin valisi değiştirildi, 12 vali merkeze çekildi Resmi Gazete: 16 ilin valisi değiştirildi, 12 vali merkeze çekildi

AĞABEYİN KOLUNDAKİ ISIRIK İZİ NARİN'E Mİ AİT? İŞTE RAPOR SONUCU AĞABEYİN KOLUNDAKİ ISIRIK İZİ NARİN'E Mİ AİT? İŞTE RAPOR SONUCU