Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen "kaset" gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medyada dolaşıma sokulan uygunsuz içerikli videodakileri Mustafa Sarıgül ve koruması olup olmadığı kullanıcıları ikiye böldü. Deneyimli siyasetçiye çok benzeyen şahsın kendisinden yaşça genç bir erkekle ilşikiye girdiği görülüyor.

Sarıgül, konuyla ilgili Gerçek Gündem'e yaptığı açıklamada, "Görüntüler tamamıyla montaj. Kimin bunu yaptığını elbet bulacağız. Savcılık gerekli soruşturmayı başlattı. Görüntülerde montaja maruz bırakılan kişi bir devlet memuru değil. Bizimle beraber 25 yıldır koruma ekibimizde yer alan arkadaşımız” ifadelerini kullandı..

BİLİRKİŞİ UZMANLARI BEKLENİYOR

Mustafa Sarıgül, "kaset" dolaşıma girdikten kısa süre sonra şu açıklamayı yapmıştı:

Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız.”

SARIGÜL: TAM BİR ALÇAKLIK

Yazılı açıklamanın ardından bir de video paylaşan Sarıgül, “50 yıllık siyasi hayatımda çok engellerle çok zorluklar karşılaştım ama böylesi bir kahpelikle böyle bir aşağılık olayla karşılaşmadım. Mutlaka gerçekler gün yüzüne çıkacak. Vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yenecek” diye konuştu.

MUSTAFA SARIGÜL'E KASET KOMPLOSU! GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILDI MUSTAFA SARIGÜL'E KASET KOMPLOSU! GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILDI

Editör: Haber48 Editör