Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen uygunsuz görüntüler sosyal medyaya gündem oldu. Deneyimli siyasetçi, ortaya atılan görüntüler üzerine açıklama yaptı.

Sarıgül ve korumasına ait olduğu iddia edilen 2022 yılına ait uygunsuz görüntüler X üzerinden sosyal medyaya sızdırıldı.  Görüntüdeki kişinin Sarıgül olup olmadığı bilinmiyor.

Görüntülerle ilgili açıklama geldi

Mustafa Sarıgül, görüntülerin hızla yayılmasının ardından sert bir açıklama yaparak konunun yargıya taşınacağını söyledi.

Sarıgül, X hesabından yaptığı paylaşımda, ''Hakkımda yayınlanan video montaj şantaj tehdit tehdit içeriklidir Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız bize ve ailemize bu çirkin iftiralar atıp tehdit eden alçaklarla yargıda hesaplaşacağız.'' ifadelerini kullandı. 

Malatya ve Elazığ'da 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde okullara deprem tatili var mı? Malatya ve Elazığ'da 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde okullara deprem tatili var mı?