KÖYCEĞİZ'DE FECİ KAZA: İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI KÖYCEĞİZ'DE FECİ KAZA: İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan dehşet verici olayda,  Soner Başkan (50), eşi Melek Başkan'ı (71) boynundan ve ayaklarından iple bağlayarak darbetmişti.  Başkan, savcılıktaki ifadesinde eşiyle ilgili şok edici detaylar verdi.

"KARŞISINDA SİGARA İÇİP İZLEDİM"

Soner Başkan, ifadesinde eşi Melek Başkan'a hakaret ettiği gerekçesiyle sinirlendiğini belirterek, "Eşimi bağladıktan sonra karşısına geçip sigara yakarak acı çekmesini izledim. Yemek ve su vermedim" dedi. Başkan, Melek Başkan'ın ilaçlarını sakladığını gördüğünde sinirlenip yüzüne tokat attığını, ardından onu kanepede bağlayıp acı çekmesini izlediğini ifade etti.

TUTUKLANDI

19 Temmuz'da KADES üzerinden gelen ihbar üzerine Köyceğiz Jandarma Komutanlığı ekipleri, Toparlar Mahallesi'ndeki eve giderek Melek Başkan'ı evin salonunda bağlı ve darbe görmüş olarak buldu. Hastaneye kaldırılan Başkan, eşinden şikayetçi oldu ve Soner Başkan gözaltına alındı. Soner Başkan gözaltına alındı ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Tehdit' ve 'Kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

"PİŞMAN DEĞİLİM" DEDİ

Savcılıktaki ifadesinde, eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle pişmanlık duymadığını belirten Soner Başkan, "Yapmış olduğum eylemlerden dolayı pişman değilim. Eşim beni çok bunaltmıştı" dedi.