Milas

Muğla son dakika haber: Rus fenomen Ozolina kusursuzmuş

Muğla son dakika gelişmesinde geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Rus fenomen Tatiana Ozolina’nın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kaza esnasında fenomenin herhangi bir kusuru görünmezken yaşananlar derin üzüntüye sebep oldu.

Abone Ol

Muğla’nın Milas ilçesinde Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni 38 yaşındaki Tatiana Ozolina'nın canından olduğu kazaya ilişkin olarak Adli Tıp Kurumu’nun hazırlığı rapor ortaya çıktı. Ozolina'nın 'hatasız', diğer sürücü Onur Obut'un 'asli kusurlu' olduğu belirlendi.

Muğla son dakika bilgisi doğrultusunda; Rus vatandaşı motosiklet tutkunu internet fenomeni Tatiana Ozolina, dünya turu kapsamında Türkiye'ye gelmişti. Tatiana Ozolina'ya, Onur Obut ve Sergei Khadrikov gibi isimler bu turda kendisine eşlik etmişti.

OZALİNA İLE SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIK

Milas yönüne doğru hareket eden 3 motosikletliden Sergei Khadrikov, iddialara göre önce geride kaldı. Bunun üzerine de Obut ve Ozolina’da hız keserek diğer arkadaşlarının kendilerine yaklaşmasını bekledi. Bu esnada da Ozolina'nın kullandığı motosikletle Onur Obut yönetimindeki motosiklet kaza yaptı.

Tedavisi hastanede tamamlanan Onur Obut, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken ifadesinde Tatiana Ozolina ve Sergei Khardikov ile sosyal medyadan uzun süredir tanıştıklarını ve kendilerini Türkiye'yi gezdirmek için davet ettiğini söyledi.

KUSURU BULUNMADI

Polisteki işlemleri tamamlanan ve ardından adliyeye sevk edilen Obut, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken izlenen güvenlik kamera ve görgü tanıklarının ifadelerine göre Adli Tıp Kurumu tarafından bir rapor hazırlandı. Raporda, Ozolina'nın seyir halindeyken önüne çıkan TIR nedeniyle fren yaptığı, takip mesafesini korumayan Obut'un ise Ozolina'nın motosikletine arkadan çarptığı ve bu sebeple de Ozolina'nın kazada kusurunun bulunmadığı, Obut'un ise asli kusurlu olduğu kaydedildi.

Korkunç kaza 21 Temmuz tarihinde saat 17.30 sıralarında, Söke-Milas kara yolunda meydana gelmişti. Tatiana Ozolina'nın kullandığı motosiklet ile Onur Obut yönetimindeki motosiklet kaza yaparken Ozolina hayatını kaybetmişti.