AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Ankara'da görüştü.

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Otgöz, X hesabınan yaptığı paylaşımda Muğla Atatürk Stadı ile Seydikemer ve Fethiye Stadyumları'nın yenileneceği bilgisini paylaştı. Vekil Otgöz şu ifadeleri kullandı:

İHALE SÜRECİ BAŞLADI

Depreme dayanıklılık testi sonucu yıkama başlanarak eş zamanlı olarak ihale sürecini başlattık. Muğla’mızı 6 bin seyirci kapasitesi, zemini ve tartan pisti ile günümüz şartlarına uygun modern bir stadyuma kavuşturuyoruz.

Seydikemer Stadı'nı modernize ediyoruz. 1996 yılında yapılan stadı günümüz şartlarına uygun modern bir stat haline getiriyoruz. Zemin yenileme, tribün ve aydınlatma işleri yapılacak ve en kısa süre içinde Seydikemerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak.

Fethiye Stadı'nı yeniliyoruz. Deprem testi sonrası yıkıma başlanan stadın eş zamanlı olarak ihale sürecini başlattık. Fethiye’mizin güvenli ve modern bir stada kavuşması için çalışmalara başlanıyor.Projeyle, 2 bin seyirci kapasiteli ve altına soyunma odası, hakem odası, doktor odası ve benzeri yapılar yapılacak ve Fethiye modern bir stada kavuşacaktır. Muğla’mız ve gençlerimiz için çalışmaya devam ediyoruz. "

Bu güzel yatırımlar için Muğla’mıza özel ilgi gösteren Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak'a teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum."

  

MUĞLA ATATÜRK STADYUMU'NA YENİLİK GELİYOR! MUĞLA ATATÜRK STADYUMU'NA YENİLİK GELİYOR!

İYİ PARTİLİ METİN ERGUN'DAN MUĞLA'DAKİ COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE DESTEK TALEBİ İYİ PARTİLİ METİN ERGUN'DAN MUĞLA'DAKİ COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE DESTEK TALEBİ

Editör: Haber48 Editör