Söke’den Milas istikametine seyir halinde olan 3 motosikletten 2’si tır ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile motosikletlerden biri yolun sağındaki refüje, diğeri ise orta kısımdaki refüje savruldu.

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

RUS MOTOSİKLETLİ HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada motosikletlerden birinin Rus sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan diğer sürücü ise ilk müdahalesinin ardından Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün Dünyaca ünlü Rus Youtuber ve moto vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina olduğu ortaya çıktı.

Milas Kaza2

RUSYA'DA BİRİNCİ GÜNDEM

Motorlara olan tutkusuyla tanınan Tatyana Ivanovna Ozolina, sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahipti. TikTok'ta 5 milyon, YouTube'da ise 2 milyon takipçisi bulunan genç fenomen, enerjik ve heyecan dolu videolarıyla biliniyordu. Ozolina'nın trajik kazada hayatını kaybetmesi, hayranları ve takipçileri arasında büyük bir üzüntü yarattı.

Tatyana Ivanovna Ozolina'nın ölüm haberi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçileri, fenomenin ani kaybının şokunu ve üzüntüsünü paylaştı. Özellikle motor sporları tutkunları ve sosyal medya kullanıcıları, Ozolina'nın anısına taziye mesajları ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

Tatyana Ozoli̇na2

MİLAS'TA YAŞLI BİR VATANDAŞ KAYBOLAN PARASINA VE ZİYNET EŞYASINA KAVUŞTU MİLAS'TA YAŞLI BİR VATANDAŞ KAYBOLAN PARASINA VE ZİYNET EŞYASINA KAVUŞTU

İHA / Haber Merkezi

Editör: Haber48 Editör