Milas

MİLAS'TA ESNAFIN BESLEDİĞİ KÖPEĞE KURŞUN SIKILDI! JANDARMA SALDIRGANI ARIYOR

Milas'ın Meşelik mahallesinde esnafın baktığı bir sokak köpeğinin silahla vurulduğu ortaya çıktı. Bodrum'da ameliyat edilecek köpeğin bakımı sürüyor. Jandarma her yerde saldırganı arıyor.

Abone Ol

Sokak hayvanlarına yönelik tartışmalı yasanın TBMM'den geçip yasalaşmasının ardından sokak köpeklerine şiddet haberleri yağıyor.

Ankara'da bulunan toplu mezar ve bazı belediyelerin sosyal medyaya yansıyan eziyet haberlerine bir yenisi Milas'ta eklendi.

BODRUM'DA TEDAVİ ALTINDA

11 Ağustos Pazar günü Meşelik mahallesinde, bölgedeki esnafın baktığı bir sokak köpeğinin silahla vurulduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olaya göre; kanlar içinde bulunan köpek, Bodrum'da bulunan özel bir veteriner kliniğine kaldırıldı.

Yapılan veteriner muayenesinde köpeğin tabanca ateşi sonucu yaralandığı, kurşunun boyun bölgesinden girdiği ve çenesinin dağıldığı belirlendi. Zavallı köpek ameliyat edilecek.

Jandarma ekipleri, köpeği kimin vurduğunun belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

MİLAS'TAKİ İKİNCİ VUKUAT

2017 yılında benzer bir olay Pınarcık Mahallesi’nde yaşanmıştı. hayvanseverler tarafından beslenen bir köpek, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce silahla vurulmuş, görevliler tarafından araca bindirilerek tedavi için Milas Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’na götürülmek istenmiş ancak barınağa ulaşamadan yolda ölmüştü.

*Manşet foto temsili.

Haber Merkezi