Konya’da 20-28 Temmuz tarihleri arasında devam eden Atletizm U-14 Türkiye Şampiyonası’nda MilasIrmak Demir, 800 metre kızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. 85 sporcunun katıldığı yarışmada elde ettiği birincilikle dikkatleri üzerine çeken Irmak Demir, Milas’ın gururu oldu.

85 KİŞİ ARASINDAN BİRİNCİ ÇIKTI

Irmak Demir, 800 metre kızlar kategorisinde sergilediği üstün performansla Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etti. Yarışmaya katılan 85 sporcu arasından sıyrılarak birincilik kürsüsüne çıkmayı başaran Demir, hem ailesini hem de Milas halkını gururlandırdı.

MİLAS'A BÜYÜK GURUR YAŞATTI

Irmak Demir’in bu başarısı, Milas’ta büyük bir sevinçle karşılandı. Minik sporcunun antrenörü, Demir’in disiplinli ve özverili çalışmasının bu başarıda önemli bir rol oynadığını belirtti. Antrenörü, "Irmak, çalışmalarında her zaman azimli ve kararlıydı. Bu şampiyonluk onun emeğinin karşılığıdır. Onunla gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

MİLAS’TA ORMAN YANGINI... KARADAN VE HAVADAN MÜDAHALE! MİLAS’TA ORMAN YANGINI... KARADAN VE HAVADAN MÜDAHALE!

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Irmak Demir, sadece Milas için değil, Türkiye atletizmi için de büyük bir umut kaynağı olarak görülüyor. Gelecekte daha büyük başarılar elde et