Milliyetçi Hareket Partisi Ortaca İlçe Başkanlığı 12 Ekim 2024 tarihinde kahvaltı programı düzenledi. Milliyetçi Hareket Partisi Ortaca İlçe Başkanı Nebahat Akyıldız Çobanoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen programa, Muğla İl KAÇEP Başkanı Esen Başpınar, İl KAÇEP Yardımcısı Hülya Tekin, Kızılay Ortaca Temsilcisi Ayşe Capar, Dalaman KAÇEP Başkanı Adile Altın, Fethiye KAÇEP Başkanı Gülnur Arık, İlçe KAÇEP Başkanı Sunay Aydoğan ve yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı.

Mhp Ortaca İlçe Başkanlığı Kahvaltı Programında Buluştu (1)

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR

Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan MHP Ortaca İlçe Başkanı Nebahat Akyıldız Çobanoğlu kadınlarla bir arada olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek şu sözlere yer verdi:

"Bu ay meme kanseri alanında farkındalık yaratmak amacıyla İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından değerli kadınlarımıza bilinçlendirme eğitimi verildi. Bu anlamda değerli İlçe Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ederim.

Muğlaspor'dan buruk zafer sevinci: Galibiyet Utkan Konyalı'ya adandı Muğlaspor'dan buruk zafer sevinci: Galibiyet Utkan Konyalı'ya adandı

MHP ORTACA İLÇE BAŞKANI ÇOBANOĞLU, ÇOCUK VE KADINLARA YÖNELİK ŞİDDETİ KINADI 

Kadınlarımız değerimizdir. 

Çocuk ve kadın şiddetlerini kınıyorum.

Narin, Sıla, İlknur, Havva ve şehit edilen polis memurumuzu rahmetle anıyorum.

Bilinmeli ki Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün Türk kadınlarının yanındayız. Elleri öpülesi annelerimiz daima baştacımızdır.

Sözlerime burada son verirken sizleri saygı, sevgilerimle ve muhabbetlerimle selamlıyorum."

Mhp Ortaca İlçe Başkanlığı Kahvaltı Programında Buluştu (2)

Editör: Huri Kaptan