UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında Türkiye A Milli takımımız deplasmanda İzlanda karşısına çıkacak. Geride kalan 3 karşılaşma sonrasında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Milliler liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmanın peşinde.

İzlanda karşısında ilk maçta sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan Türkiye A Milli takımımız ikinci mücadeleyi de kazanarak zirveyi kimseye bırakmak istemiyor.

İZLANDA TÜRKİYE MAÇI ERTELENDİ Mİ?

İzlanda’da önde gelen basından gelen son bilgilerde hava şartlarındaki ‘don belirsizliği’ nedeni ile İzlanda Türkiye maçının ertelenebileceği iddia edildi. İzlanda'da donun etkisini iyice göstermesi ve bu durumun saha üzerinde kötü bir etki yaratabileceği dikkat çekilerek İzlanda Türkiye maçının iptal edileceği konuşulmakta.

Bodrum Motofest sona erdi: Jandarma ve emniyet ekiplerinin katkılarıyla görkemli final Bodrum Motofest sona erdi: Jandarma ve emniyet ekiplerinin katkılarıyla görkemli final

İzlanda Türkiye maçı ertelendi mi

Laugardalsvöllur Stadı'nın ısıtmalı bir zemini bulunmadığı gece saatlerinde çok fazla don olduğu takdirde zeminin maç esnasında kullanılamaz hale gelebileceğinden söz edildi. UEFA yetkilisinin dün İzlanda Futbol Federasyonu yöneticileri ve saha personelinin de hazır bulunduğu toplantıda ertelemeden bahsedildiği konuşuldu.

İzlanda Türkiye Uluslar B Ligi maçı 14 Ekim Pazartesi akşamında saat 21.45’ten itibaren TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Editör: Tolga Murat