Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Artvin, Çankırı, Çorum, Erzurum, Giresun, Kars, Kastamonu, Ordu, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Bayburt, Bartın, Ardahan ve Karabük illerinde sağanak yağışlar bekleniyor.

16 İLDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Marmara Bölgesi’nde rüzgarlı ancak nemli hava etkili. Edirne 38°C, Çanakkale 37°C, Balıkesir 35°C ve Kocaeli 33°C sıcaklıklarıyla dikkat çekiyor. Çarşamba akşamı ve sonraki günlerde kısa süreli yağmurlar görülebilir.

İÇ ANADOLU'DA HAVA DURUMU

İç Anadolu’da gök gürültülü yaz sağanakları 3 gün boyunca etkili olacak. Bölgede sıcaklıklar 30-31°C arasında değişiyor. Ege Bölgesi’nde sert rüzgarlar etkili, Denizli, Afyonkarahisar ve Kütahya’da sağanaklar başlıyor. Kıyılarda perşembe ve cuma günleri nem artışı bekleniyor. Manisa 38°C, Muğla 37°C, Denizli 39°C, Aydın 41°C ve Bodrum 38°C sıcaklıkları öngörülüyor.

AKDENİZ BÖLGESİ'NDE HAVA DURUMU

Akdeniz Bölgesi’nde Isparta, Mersin’in iç kesimleri ve Kahramanmaraş’ta yaz sağanakları görülecek. Adana 36°C, Kahramanmaraş 38°C, Isparta 33°C olarak ölçülüyor. Mersin’de yüzde 65 nem oranı nedeniyle hissedilen sıcaklık 41°C’ye çıkıyor.

KARADENİZ BÖLGESİ'NDE HAVA DURUMU

Karadeniz Bölgesi’nde Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Bolu ve Kastamonu çevresinde kuvvetli sağanaklar bekleniyor. Bolu 27°C, Kastamonu ve Samsun 30°C, Trabzon 28°C sıcaklıkları öngörülüyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ'NDE HAVA DURUMU

Yarın okullar tatil mi? 17 Ekim'de Malatya, Elazığ, Adıyaman, Şanlıurfa, Batman'da okullara deprem tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? 17 Ekim'de Malatya, Elazığ, Adıyaman, Şanlıurfa, Batman'da okullara deprem tatili var mı?

Doğu Anadolu Bölgesi’nde Erzincan, Erzurum, Kars ve Van arasında kuvvetli yağışlar devam edecek. Sele karşı dikkatli olunmalı. Erzurum 25°C, Malatya 36°C sıcaklıkları bekleniyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde hava açık, Gaziantep 38°C, Diyarbakır ve Şanlıurfa ise 41°C olarak ölçülüyor.