Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan ve ekibinin, Ortaca’nın en değerli alanını Muğla Büyükşehir Belediyesine şartsız, koşulsuz, projesiz ve plansız tahsisine yetki vermesine AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan tepki gösterdi.

Alim Uzundemir'i disiplin kuruluna sevk eden MHP Ortaca İlçe Başkanı Çobanoğlu görevden alındı Alim Uzundemir'i disiplin kuruluna sevk eden MHP Ortaca İlçe Başkanı Çobanoğlu görevden alındı

Haberimiz üzerine açıklama yapan Tezcan, “Maksatlı haberler, doğruyu yansıtmıyor” dedi.

Bunun üzerine Burak Kaplan Haber48 aracılığıyla son komisyonda görüşülen ve üzerinde değişiklik yapılıp yarın meclise gelecek olan belgeleri paylaştı.

Kaplan açıklamasında "Ortaca için olacak olan her konunun destekçisi olacağımızın bilinmesini isteriz" ifadelerini kullandı.

Belge

Belge2

Büyükşehir imar komisyonunda daha önce Ortaca Belediye başkanlığına mülkiyet devirlerinin yapılmaması hususu olarak görüşülen fakat yapmış olduğumuz itirazlar neticesinde son dakikada yapılan değişiklik ile mülkiyeti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait İlimiz, Ortaca İlçesi, Merkez Mahallesi, 321 ada, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ve 18 parsel numaralı taşınmazların Ortaca Belediye Başkanlığı'na mülkiyet devirlerinin yapılması 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18. maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi ve 75. maddesinin birinci
fıkrasının (d) bendi kapsamında Komisyonumuzca OYBİRLİĞİ İLE UYGUN bulunmuştur diyerek meclise gündemine gelecek olan bu konuyla alakalı böyle bir yanlıştan geriye dönülerek bir önceki dönem Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir’in ilçe belediyemize kazandırdığı parsele ek olarak diğer parsellerinde kazandırılması ilçe belediyemiz ve gelecek nesillerimizin menfaatine olan bir durumdur.

Bu konuyu yakınen takip eden Büyükşehir belediye meclis üyemiz Yunus Erpek ve ilçe belediye meclis üyelerimiz olmak üzere vesile olan herkese Ortaca’lı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.

Her şey Ortaca için

EVREN TEZCAN NE DEMİŞTİ?

"Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar aldığımız tüm kararlarda şartsız, koşulsuz, plansız ve projesiz hiçbir karar almadık. Bu konuda da doğru adımları Ortaca’nın menfaatleri doğrultusunda almaya kararlıyız. Daha süreç devam ederken yangından mal kaçırır gibi yapılan bu haberleri maksatlı ve iyi niyetten yoksun buluyoruz. Zira ilgili konu ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras ile bugün karşılıklı görüşmeler esnasında yapılan bu haberlerin kime ve neye hizmet ettiği halkımızın malumudur.

Tıpkı bizim gibi Ortaca’nın menfaatlerini önceleyen ve önemseyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras ve Ortaca Belediye Başkanımız Sayın Evren Tezcan ile ekibi arasında yapılan görüşmeler son derece olumlu geçmiştir. Ortaca’nın menfaatleri neyi gerektiriyorsa bu doğrultuda hareket edeceğimiz konusunda halkımız müsterih olsun.”

AK PARTİLİ KAPLAN'DAN EVREN TEZCAN'A TEPKİ: OTOGAR KONUSUNDA YANLIŞTAN DÖNÜLSÜN AK PARTİLİ KAPLAN'DAN EVREN TEZCAN'A TEPKİ: OTOGAR KONUSUNDA YANLIŞTAN DÖNÜLSÜN