Muğla'nın Menteşe ilçesinde 15 Temmuz günü öğle saatlerinden itibaren kaybolan 75 yaşındaki Alzheimer hastası Sabriye Dedeoğlu için arama çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Kötekli Mahallesi'ndeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan yaşlı kadının ailesi, durumu acil çağrı merkezine bildirdi.

6 GÜNDÜR HER YERDE ARANIYOR

Ailesinin ihbarı üzerine bölgeye intikal eden polis, jandarma ve AFAD ekipleri, Sabriye Dedeoğlu'nun son olarak Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin arka kısmındaki ormanlık alana girdiğini belirledi. Bu bölgede yapılan detaylı aramalarda yaşlı kadının bulunması için ekipler seferber oldu.

GÖRENLER İÇİN İRTİBAT NUMARASI ŞÖYLE: 0505 866 07 01

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş şube ekipleri, Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı zıpkın timi, AFAD, MEB AKUT ve SAR ekipleri, iz köpekleriyle birlikte sabah akşam demeden arama yapıyor. Ekipler, her köşe başında titiz bir inceleme gerçekleştirerek Sabriye Dedeoğlu'nu bulmak için tüm olanakları seferber etmiş durumda.

BİRÇOK KURTARMA EKİBİ ARIYOR

MENTEŞE'DEKİ OYUNCAK KÜTÜPHANESİ VE EĞİTİM MERKEZİ MİNİKLERİN İLGİ ODAĞI MENTEŞE'DEKİ OYUNCAK KÜTÜPHANESİ VE EĞİTİM MERKEZİ MİNİKLERİN İLGİ ODAĞI

Sabriye Dedeoğlu'nun bulunması için başlatılan arama çalışmaları, her geçen gün daha da genişletilerek devam ediyor. Bölgedeki arama faaliyetleri, yaşlı kadının sağ salim bulunması için tüm hızıyla sürdürülüyor.M