AİLE BİR SIR SAKLIYOR GİBİ! NARİN GÜRAN NEDEN BULUNAMIYOR? AİLE BİR SIR SAKLIYOR GİBİ! NARİN GÜRAN NEDEN BULUNAMIYOR?

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde, Çatalan Köprüsü'nden geçerken kontrolden çıkan Veysel Aydoğmuş'un kullandığı otomobil, demir korkulukları aşarak Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis, sağlık, itfaiye ve su altı ekipleri kaza yerine sevk edildi.

4 (3)

AİLEDEN 4 KİŞİ CAN VERDİ

Otomobilde bulunan ve aynı aileye mensup 4 kişinin kimlikleri belirlendi. Sürücü Veysel Aydoğmuş (37), eşi Emine Aydoğmuş (35) ve çocukları Batuhan Aydoğmuş (16) ile Mete Aydoğmuş (13) olarak tespit edildi. Çalışmalar sonucunda, 4 saat süren arama kurtarma operasyonunda 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine otomobilin dışında ulaşıldı.

4 (4)

OTOMOBİL 18 METRE DERİNLİKTE BULUNDU

4 (2)

Dalşının ardından yapılan çalışmalar neticesinde, 18 metre derinlikte bulunan otomobilden sırasıyla Mete Aydoğmuş, anne Emine Aydoğmuş ve en son babanın cansız bedenine ulaşıldı. Cenazeler, ilk incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

AİLE YAKINLARIN FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Bu trajik olay sırasında, ailenin yakınları büyük bir üzüntü yaşadı ve kazanın yaşandığı bölgede feryatlar yükseldi. Polis, kazanın sebebini araştırmak amacıyla geniş çaplı bir inceleme başlattı.