Bursa’da sağlık personelinin darp edildiği olay Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda yaşandı. Kalp krizi geçiren 80 yaşındaki N.G. adlı kadın hasta Gemlik Devlet Hastanesi’nden Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği ambulansın emniyet şeridinden ilerlediği esnada arkadan gelen otomobilin sürücüsü selektör yaparak ve korna çalarak yol istedi.

Ambulans sürücüsü Muhammed Ali Karasulu otomobile yol verirken araç içerisinde bulunan SYK Tekstil firmasının sahibi Selim Yedikardeş ile oğlu Melih Yedikardeş, Karasulu’ya ambulansın içerisinde hasta olmadığını ve boşuna siren çaldığını söyleyerek bir anda tepkilerini dile getirdiler.

Duruma inanmayan Selim Yedikardeş ile oğlu Melih Yedikardeş, ambulans sürücüsüne saldırarak olay yerinden uzaklaştılar.

Selim Yedikardeş

Hastayı yetiştirebilmek adına yaralı halde ambulansı kullanarak, Bursa Şehir Hastanesi’ne giden Karasulu’nun dil kıkırdağının kırıldığı, dudağının darbeye bağlı olarak yarıldığı ve çene kemiğinde travma olduğu tespit edildi. İlk müdahalesi hemen yapılan Karasulu’ya 7 gün iş göremez raporu verilirken, şikayet sonrası gözaltına alınan iş insanı Selim Yedikardeş serbest bırakılırken oğlu Melih Yedikardeş ise tutuklandı.

Katil Semih Çelik'in attığı iddia edilen son WhatsApp mesajı: İkbal gel yoksa seni doğrarım Katil Semih Çelik'in attığı iddia edilen son WhatsApp mesajı: İkbal gel yoksa seni doğrarım

SELİM YEDİKARDEŞ KİMDİR?

Tekstilci olan Selim Yedikardeş’in Bursa’da AKP’den milletvekili adayı olduğu dönem içerisinde Line TV’ye çıkarak, “Eğitim ve Kadına Şiddet” hakkında konuştuğu belirlendi. Bursa’da SYK Tekstil’in sahibi olan Selim Yedikardeş ayrıca Demirtaş Sanayici ve İşadamları Derneği’nin eski başkanlarından…

Editör: Tolga Murat