Bahamalar bayraklı kruvaziyer Marmaris'e 570 yolcu getirdi Bahamalar bayraklı kruvaziyer Marmaris'e 570 yolcu getirdi

Türkiye’de popüler tatil beldeleri arasında yer alan Marmaris’te yaşanan ilginç olayda bir restoranda masanın üzerine çıkarak dans eden 79 yaşındaki yaşlı bir kadının videosu izlenme rekorlarını alt üst etti. 

An be an görüntülenen videoda beyaz saçlı ninenin çiçekli bir elbise ve siyah sandaletler giydiği görülürken büyük bir neşeyle dans ettiği anlar dikkatlerden kaçmadı. Etrafındaki insanların şaşkın bakışları arasında yaşlı nine ellerini havaya kaldırıp eğlenirken ayakkabısının altına yapışan tuvalet kağıdı da ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Marmaris Dans

Videonun @chucklebrothersmarmaris1 adlı kullanıcı tarafından "Kızlar Sadece Eğlenmek İstiyor" başlığıyla paylaşılması 45 milyon izlenmeyi de beraberinde getirdi. TikTok kullanıcıları nineye büyük destek verirken "Emekli olmuş ama yorulmamış", "Büyüdüğümde olmak istediğim kişi bu" gibi yorumların gelmesi şaşırttı.

Marmaris’in canlı gece hayatını bir kez daha gündeme taşıyan bu video ile farklı yaş gruplarından turistlerin bölgede nasıl eğlendiklerini de gözler önüne sermiş oldu.

Editör: Tolga Murat