Marmaris Haberleri, Marmaris Son Dakika Haber

Marmaris’te palalı kavga! Dehşet anları kamerada

Marmaris’te sokak ortasında çıkan palalı kavga dehşeti vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Kavga edenlerden birinin çıkardığı palayı sallayarak tartıştığı kişinin üzerine yürümesi tepkilere neden oldu.

Loading...

Abone Ol

Marmaris Tepe Mahallesi 36. Sokak üzerinde dün saat 17.00 sıralarında dehşet anları yaşandı. Aktarılan bilgiye göre henüz bilinmeyen bir nedenle trafikte kavga çıktı. Gürültüyü duyarak pencereye çıkan vatandaşlar, elinde kılıca benzer palayı tartıştığı kişiye sallayan şahısla karşılaştılar.

PALALI KAVGA DEHŞETİ! ANBEAN KAMERAYA YANSIDI

Dehşet anları ise saniye saniye vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Kayıtlarda bir erkek şahsın elindeki palayı sallayarak tartıştığı kişinin üzerine yürümesi ve tanıdıklarının araya girmesi ile sakinleştirilen şahsın arabasının bagajındaki eşyaları indirip tekrar yükledikten sonra yoluna devam ettiği görüldü. 

İNCELEME BAŞLATILDI

Tartışmaya dahil olan kişilerin ve çevredekilerin olayı polise bildirmediği bilgisine ulaşıldı. Öte yandan sosyal medyada yayınlanan görüntüler üzerine Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile emniyet güçlerinin harekete geçtiği aktarıldı. Edinilen bilgiye göre sokak ortasındaki palalı kavga ile ilgili inceleme başlatıldı.