Marmaris Belediyesi, geçmişten devralınan büyük borçları ödemek için yoğun çaba harcıyor. Başkan Acar Ünlü, Temmuz Ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda borçları kapatmak amacıyla belediyeye ait taşınmazların satışına izin verilmesi konusunda açıklamalarda bulundu. Ünlü, belediyenin mali durumu hakkında bilgi vererek, borcun çok yüksek olduğunu ve ekonomik sıkıntı içindeki vatandaşların belediyeye ödemelerini yapamadığını söyledi. Ayrıca, Marmaris Mal Müdürlüğü'nün bazı sözleşmeleri yenilememesinin de finansal durumu daha da zorlaştırdığını anlattı.

UEFA'DAN MERİH DEMİRAL'A ŞOK SORUŞTURMA! UEFA'DAN MERİH DEMİRAL'A ŞOK SORUŞTURMA!

MARMARİS BELEDİYESİ'NE HACİZ GELEBİLİR

Belediye meclisinden mülkiyeti belediyeye ait taşınmazların satış iznini aldıklarını ifade eden Ünlü, "Firmaların haciz yaparak mallarımızı düşük fiyatlara satmasını engelleyebiliriz. Bu şekilde hem mallarımızın değerini koruruz hem de belediyeye ek yük getirmemiş oluruz" dedi.

"HER ŞEY AÇIK VE ŞEFFAF OLACAK"

Ünlü, Marmaris'in menfaatlerini gözeterek bu adımı attıklarını ve gelecekteki olası olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olmak istediklerini vurguladı. "Bu adımı, belediyeyi zarardan korumak için atıyoruz. Her şey açık ve şeffaf olacak. Marmaris'in geleceği için çalışıyoruz" diye konuştu.
 

Editör: Haber48 Editör-2