Marmaris geceleri her yaşta oynatır! 79'luk nineden dans şov Marmaris geceleri her yaşta oynatır! 79'luk nineden dans şov

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yle yerel basının sorunlarını masaya yatırdı. Ziyarete, federasyon ve cemiyet yöneticileri de katıldı.

Genel Başkan Karaca, yenilenen Basın İlan Yasası ve son çıkan kamuda tasarruf tedbirleriyle yerel basının ekonomik anlamda zor günler yaşadığını belirtti.

Marmaris’i sık sık ziyaret ettiklerini de söyleyen Karaca, Marmaris Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Ünlü gazetecileri ağırladı

Acar Ünlü de yerel basının önemine vurgu yaparken, basın mensuplarının eleştirirken de basın meslek kurallarına uygun hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

ACAR ÜNLÜ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EMEKÇİLERLERİYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ ACAR ÜNLÜ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EMEKÇİLERLERİYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ