Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev alan emekçilerle kahvaltıda bir araya geldi. Makine Araç Parkı’nda gerçekleşen etkinliğe müdürlüğün tüm kademelerinde görev alan yaklaşık 120 çalışanı katıldı.

Marella Discovery kruvaziyeri Marmaris'e 2500'ü aşkın yolcu taşıdı Marella Discovery kruvaziyeri Marmaris'e 2500'ü aşkın yolcu taşıdı

Personelle bir araya gelerek sahada yaşadıkları sıkıntıları birinci ağızdan dinlediklerini ifade eden Başkan Ünlü, “insanüstü bir emek harcıyorsunuz” diyerek seslendiği Belediye çalışanlarına teşekkür etti ve vatandaşlardan da temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını istedi. 

SOĞUK SICAK DEMEDEN...

Başkan, X hesabından etkinlik fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmedi:

Mesai arkadaşlarımızla sık sık bir araya geliyor; hem sohbet ediyor hem de yaşadıklarını ilk ağızdan dinliyoruz. Bugün de kahvaltımızı Marmaris’imiz için gece gündüz, sıcak soğuk demeden ter döken Temizlik İşleri emekçilerimizle birlikte yaptık. Sahada yaşadıklarını dinledik. Onları çalışmak değil ama bazı vatandaşlarımızın duyarsızlığı yoruyor.

Sokaklara, sahillere, ormanlık alanlara, derelere, yol kenarlarına atılan çöpleri toplama noktasında insan üstü emek harcayan tüm personelimizin tek bir isteği var, lütfen çevre temizliği konusunda çok daha dikkatli ve duyarlı olalım. Ben hepsine Marmaris için verdikleri emek, akıttıkları alın teri için teşekkür ediyor; büyük özveri gerektiren çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

Acar Ünlü, geçen hafta da Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya gelmişti.

Resim

MARMARİS YAT LİMANI’NDA BUGGY DÖNEMİ MARMARİS YAT LİMANI’NDA BUGGY DÖNEMİ