BU PAZAR GENEL SEÇİM OLSA HANGİ PARTİ KAZANIR? ANKET SONUÇLARI GÜNDEM OLDU BU PAZAR GENEL SEÇİM OLSA HANGİ PARTİ KAZANIR? ANKET SONUÇLARI GÜNDEM OLDU

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’i ağırladı.

CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ve CHP Marmaris İlçe Başkanı Ömer Bozdemir’in de katıldığı ziyarette CHP’li meclis üyeleri de hazır bulundu.

Acar Ünlü ziyaret sonrası X hesabından yaptığı paylaşımda "Seçim sonrası yaptığımız çalışmalarımızı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçireceğimiz projelerimizi kendisiyle paylaşırken; bizler için yol gösterici olan görüş ve önerilerini dinledik" ifadelerini kullandı.

3 aylık görev süreci ve hayata geçirecekleri projelerle ilgili Genel Başkan Yardımcısı Zeybek’e bilgi veren Belediye Başkanı Acar Ünlü, “Belediye olarak ekonomik sıkıntıları çözmek için girişimlerde bulunuyoruz. Turizm sezonunun yoğunluğunu yaşarken bir yandan rutin belediye çalışmalarını yapıyor; bir yandan da projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalar yürütüyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek halkımızın talepleri doğrultusunda ve kentin yararına adımlar atıyoruz” dedi.

DİKKAT ÇEKEN PROJELERE İMZA ATACAK

Başkan Ünlü’nün yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeybek ise, “Örgütten gelen bir arkadaşımızın belediye başkanı olması beni son derece mutlu ediyor. Bu ilk ziyaretimiz ama bundan sonraki süreçte de bir araya geleceğiz. Dikkat çeken projelere imza atacağına inandığımız genç başkanımız Acar Ünlü’ye başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

Resim

BAŞKAN ÜNLÜ İŞCİLERİN SORUNLARINI BİZZAT DİNLEDİ! BAŞKAN ÜNLÜ İŞCİLERİN SORUNLARINI BİZZAT DİNLEDİ!

Editör: Haber48 Editör