Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, bu sabah Fen İşleri Müdürlüğü işçileri ile kahvaltıda buluştu. Makine Araç Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, Başkan Acar Ünlü'ye Fen İşleri Müdürü Özgür Han da eşlik etti. İşçilerle sohbet eden Başkan Ünlü, sahada yaşadıkları sorunları dinleyerek çözüm önerilerini tartıştı.

Belediye projelerinin hayata geçirilmesinde işçilerin rolünün büyük olduğunu vurgulayan Başkan Acar Ünlü, "Marmaris’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için hep birlikte birçok güzel projeye imza atacağız. Bu konuda sizlere çok güveniyorum," dedi.

BAŞLAMA VURUŞU VALİ AKBIYIK'TAN; MARMARİS JUNİOR CUP 2. TUR MAÇLARI BAŞLADI BAŞLAMA VURUŞU VALİ AKBIYIK'TAN; MARMARİS JUNİOR CUP 2. TUR MAÇLARI BAŞLADI

"SİZLERE KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK"

Başkan Ünlü, "Marmaris’e hizmet etmek ve güzel günleri birlikte yaşamak için hep birlikte çalışacağız. Bir sorununuz olduğunda bize gelebilirsiniz, kapımız sizlere her zaman açık. Gece gündüz demeden verdiğiniz emekler için teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

PERSONEL KAHVALTILARI DEVAM EDECEK

Başkan Ünlü, personel kahvaltılarının diğer birimlerle de devam edeceğini belirtti. Marmaris Belediyesi’nin işçileriyle kurduğu bu yakın iletişim, projelerin daha verimli ve sorunsuz ilerlemesine katkı sağlıyor.