Bu yıl 102'nci yıl dönümü kaydedilen 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Köyceğiz'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Törene; Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Köyceğiz Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreninde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Akabinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu. 

Köyceği̇z 30 Ağustos Zafer Bayrami

Jandarma komutanı tarafından günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapıldı. Çelenk töreninin ardından program, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak tarafından kaymakamlık binasında tebriklerin kabul edilmesiyle devam etti. 

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ NEDİR? KÖYCEĞİZ'DE ÖĞRETMENLERE SEMİNERİ VERİLDİ TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ NEDİR? KÖYCEĞİZ'DE ÖĞRETMENLERE SEMİNERİ VERİLDİ

Köyceğiz 30 Ağustos Şehitlik-1

KÖYCEĞİZ'DE BÜYÜK ZAFERİN YILDÖNÜMÜNDE ŞEHİTLER UNUTULMADI

Büyük zaferin yıldönümünde Köyceğiz'de şehitler de unutulmadı. Döğüşbelen Mahallesi’nde bulunan şehitliğe ziyaret düzenlendi. Şehitler için dua okunmasının ardından program sona erdi. 
 

Editör: Huri Kaptan