Toparlar Mahallesi'nde 24'üncü geleneksel aşure etkinliği dün yoğun katılımla gerçekleştirildi. Köyceğiz Toparlar Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 24 yıl önce başlatılan "Geleneksel Aşure Etkinliği" Merkez Camii önünde Cuma Namazı çıkışında gerçekleştirildi. Cami bahçesinde pişirilen aşureler etkinliğe icabet eden tüm davetlilere ikram edildi. 

KÖYCEĞİZ'DE FECİ KAZA: İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI KÖYCEĞİZ'DE FECİ KAZA: İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Köyceğiz'de 24 Yıllık Gelenek İmece Usulüyle Aşure Etkinliği

İMECE USULÜYLE 24 YILDIR DEVAM EDİYOR

Köyceğiz Toparlar Mahallesi'nde imece usulüyle yapılan başta Durali İmamoğlu, Merkez Camii İmamı ve Müezzin olmak üzere tüm mahalle halkının katkılarıyla 24 yıldır devam ettirilen aşure etkinliğine kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile kalabalık mahalle halkı katılım gösterdi.

"KOMŞULUK BAĞLARI DAHA DA KUVVETLENİYOR"

Toparlar Mahallesi sakinlerinden bir vatandaş etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "24 yıldır aşure etkinliğimiz devam ediyor. Mahallemiz halkı maddi manevi desteklerini vererek, imece usulüyle bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Düzenlenen etkinlik sayesinde mahalledeki tüm vatandaşlar birlik ve beraberlik içinde oluyor ve bu vesile ile komşuluk bağları daha da kuvvetleniyor. Desteklerini esirgemeyen değerli mahalle halkına ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Huri Kaptan