Muğla’nın gururu Köyceğiz Belediyespor, Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon büyük bir başarıya imza atarak ligi 5. sırada tamamlamış ve Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanmıştı. Ancak, bu büyük başarıya rağmen takım ciddi ekonomik sorunlarla boğuşuyor.

KÖYCEĞİZ MUHTARLARI KAYMAKAM MUSTAFA KAYMAK'LA TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ KÖYCEĞİZ MUHTARLARI KAYMAKAM MUSTAFA KAYMAK'LA TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

AVRUPA KUPASI HEYECANI HÜSRANA DÖNÜŞÜYOR

Muğla temsilcisi, 16 Eylül’de Bosna Hersek takımı RK Leotar ile yapacağı maç öncesi ödenmeyen maaşlar nedeniyle sezon hazırlıklarına başlayamadı. Yeni bir takım kurma girişimleri de ekonomik nedenlerle sonuçsuz kaldı. Bu durum, kulübün geleceğini tehlikeye atıyor.

SPORCULAR DESTEK BEKLİYOR

Köyceğiz Belediyespor oyuncuları, ödenmeyen maaşları ve belirsiz gelecekleri nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. “Başarımızın ve Avrupa kupası için mücadelemizin ödülü 3 aylık maaşımızın içeride kalması ve kulübümüzün kapanma durumu mu olacaktı?” diyen sporcular, Vali İdris Akbıyık ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Aras’tan acil destek beklediklerini açıkladılar.

YEREL YÖNETİMLERİN DESTEĞİ ŞART

Türkiye Süper Ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa Kupaları'nda yarışacak olan çoğu Muğla ve Köyceğizli sporcular, belirsiz bir bekleyiş içinde. Kulübün kapanması halinde, Muğla'nın bu önemli temsilcisi ulusal ve uluslararası arenada yer alamayacak.