Eğitim Haberleri

KOMEK online başvuru 2024! Konya KOMEK kayıt nasıl yapılır?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları KOMEK 2024 kayıtları başlıyor. Spor ve yüzce harici diğer tüm kursların ücretsiz olacağı KOMEK’te 320 farklı branşta Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalı kurslar için başvuru yapılabiliyor. İşte, komek.org.tr online kayıt başvurusu

Abone Ol

Konya Büyükşehir Belediyesi’nce her yeni dönemde düzenlenen farklı branş ve etkinliklere katılmak isteyenlerce KOMEK başvuruları yeniden gündeme geldi. Uzaktan ve yüz yüze açılacak kurslara online kayıt yaptırmak isteyenler şimdiden başvuru tarihleri hakkında son bilgileri merak etmeye başladı.

Önceden belirlene tarihler içerisinde başvuru yapan adaylar; KOMEK, ASEM, UZEM, spor, mesleki eğitim, yüzme ve hobi eğitimlerine katılma hakkını elde edecek.

KOMEK 2024 BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Konya ve ilçelerinde 67 kurs merkezinde faaliyetlerine devam eden KOMEK’te güz dönemi kayıtları 24 Eylül - 7 Ekim 2024 tarihleri arasında online olarak www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresleri üzerinden yapılabilecek. Eğitimler ise 14 Ekim tarihinde başlayacak.

Genç KOMEK atölye kayıtları 22-30 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Atölye eğitimleri de 23 Kasım 2024’te başlayacak ve 31 Mayıs 2025’e kadar sürecek. Bununla birlikte KOMEK bahar dönemi kayıtları 21 Ocak - 3 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve eğitimlerde 15 Şubat’ta başlayacak. KOMEK yaz dönemi kayıtları da 11-25 Haziran 2025 tarihlerinde online olarak alınacak.

KOMEK ONLİNE KAYIT NASIL YAPILIR?

KOMEK kayıt tarihlerinin başlaması ile birlikte aşağıdaki adımları takip ederek online kayıt işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

- Öncelikle KOMEK'in resmi web sitesi olan komek.org.tr adresine giriş yapın.
- Ana sayfa üzerinde çeşitli kurs ve program seçeneklerinden dilediğinizi seçin.
- Eğer ki Konya dışında ya da dünyanın herhangi bir yerinde eğitim almayı düşünüyorsanız uzaktan eğitim butonuna tıklayarak kayıt işleminize devam edin.