NOW TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve her bölümüyle olay yaratan Kızıl Goncalar’dan hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Pazartesi akşamlarının reyting rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon 20. bölümünün yayın tarihi açıklandı.

Başrollerinde Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın yer aldığı dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosunda da ufak tefek değişiklikler yaşanması bekleniyor.

KIZIL GONCALAR 2. SEZON NE ZAMAN?

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin 2. yeni sezon 20. bölümü ile 30 Eylül Pazartesi akşamında saat 20.00’da NOW TV ekranlarında başlıyor.

Kızıl Goncalar 2. Sezon

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızıl Goncalar dizisinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alırken, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Tolga Tekin, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci gibi birbirinden başarılı isimler kendilerine eşlik ediyor.

Metin Arolat öldü mü? Metin Arolat neden öldü, hastalığı neydi? Metin Arolat öldü mü? Metin Arolat neden öldü, hastalığı neydi?

Kızıl Goncalar dizisinde; seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesi konu alınırken inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiliyor.

Editör: Gürel Murat