DİLAN ÇITAK TATLISES THY UÇAĞINDA KEDİ KRİZİ ÇIKARDI, HAVACILIK KURALLARINI TAKMADI DİLAN ÇITAK TATLISES THY UÇAĞINDA KEDİ KRİZİ ÇIKARDI, HAVACILIK KURALLARINI TAKMADI

90’lı yıllarda müzik piyasasına Dert Değil isimli parçasıyla hızlı bir giriş yapan ve kısa sürede herkesin beğenisini kazanan Metin Arolat’ın vefat haberi herkesi derinden sarstı. İstanbul’da sahne aldığı mekanda bir anda yere yığılan ve kendisine kalp masajı yapılan Arolat daha sonrasında ambulans ile hastaneye kaldırılmış ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata veda etmişti.

İzmir’de 28 Mayıs 1972 tarihinde dünyaya gelen Metin Arolat’in annesi Çerkes, babası ise banka memuruydu. Babası Türk Hava Yolları'nın logosunu tasarlayan kişi olan Arolat’ın büyük dedesi Hasan İzzet Paşa, dedesi ise ünlü Türk şairi Ali Mümtaz Arolat'tır.

Metin Arolat Evli

METİN AROLAT EVLİ MİYDİ?

Ünlü sanatçı Metin Arolat hiç evlenmemiştir. Bu yüzden de çocuğu hiç olmamıştır. Ancak 2010 yılında çocuk sahibi olmak için 25 bin dolar verdiği 'kiralık anne'nin kokainman çıkması o dönemlerde en çok konuşulan olaylardan birisi haline gelmiştir.

Editör: Gürel Murat