İstanbul’un Fatih ilçesindeki vahşette kasap olduğu belirlenen Semih Çelik önce Eyüpsultan’da Ayşenur Halil’i sonra da Edirnekapı’da İkbal Uzuner’i katlederek daha sonrasında da surlardan aşağıya atarak intihar etmişti. Semih Çelik'in Fatih'te öldürdüğü İkbal Uzuner'in eski sevgilisi olduğu Eyüpsultan'da öldürdüğü Ayşenur Halil'in de şuan ki kız arkadaşı olduğu iddiaları gündemden düşmedi.

Kasaplık geçmiş olduğu belirlenen Semih Çelik’in İkbal Uzuner’in bedenini nizami bir şekilde 6 parçaya ayırarak Edirnekapı surlarına götürdüğü belirlenirken zanlının önce genç kızın kafasını aşağıya attığı ve hemen ardından da kendini ipe bağlayarak surlardan atladığı ortaya çıktı.

İlk gelen bilgilerde Uzuner’in cep telefonunun şifresinin çözüldüğü ancak Ayşenur’un cep telefonundaki şifrelerin halen daha çözülemediği kaydedildi. Cep telefonu şifrelerinin kırılmasının sonrasında sosyal medyada İkbal Uzuner ve Semih Çelik arasında geçtiği iddia edilen son WhatsApp konuşmaları gündemde geniş yer buldu.

İDDİALAR ŞOK EDİCİ

Uzuner’in bu mesajlarında Semih Çelik’e, “Bıktım artık, korkuyorum senden. İntihar edeceğim senin yüzünden” demesi dikkatlerden kaçmıyor. Devam eden yazışmalarda Çelik’in Uzuner’e, “Bak İkbal, her zamanki yere gel yoksa seni sokaktaki kediler gibi doğrarım” diyor.

Rojin'in hesabındaki '10 rakamlı banka şifresi' sırrı! Baba '80 bin lira para vardı' dedi Rojin'in hesabındaki '10 rakamlı banka şifresi' sırrı! Baba '80 bin lira para vardı' dedi

Uzuner ise mesajın devamında, “Sen ne diyorsun Semih, ben 3 yıldır kurtulamıyorum senden. Yeter artık canımı al kurtul Allah’ın cezası” yanıtını vermesi dikkatlerden kaçmıyor.

NOT: WhatsApp mesajı görüntüleri sosyal medyadan alınmıştır. Gerçek olup olmadıkları ile ilgili net bilgi mevcut değildir.

Editör: Tolga Murat