Muğla İl Jandarma Komutanlığı Turizm Jandarması ve Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri, dünyaca ünlü Fethiye Ölüdeniz sahilinde izinsiz olarak kurulan çadırları kaldırdı. Çevre kirliliğine neden olan çadırlara karşı yapılan denetimlerde, 40'a yakın çadır zabıta ekiplerinin yardımıyla toplandı.

40'A YAKIN ÇADIR KALDIRILDI

Fethiye Ölüdeniz’de tatil yapan yerli ve yabancı turistlerin ihbarlarını değerlendiren Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı Turizm Jandarma ekipleri, Fethiye Belediyesi ekipleriyle birlikte denetim gerçekleştirdi. Çadır kurulmasının yasak olduğu Ölüdeniz Belcekız plajındaki izinsiz çadırlar tek tek incelendi ve sahiplerinden kaldırmaları istendi.

FETHİYE, THE TİMES GAZETESİNİN EN İYİ PLAJ TATİLİ LİSTESİNDE FETHİYE, THE TİMES GAZETESİNİN EN İYİ PLAJ TATİLİ LİSTESİNDE

ÇOK SAYIDA PERSONEL KATILDI

Fethiye’de görev yapan 40’a yakın Turizm Jandarması ile Fethiye Belediyesi Zabıta ekiplerinin katıldığı operasyonda, çadırlarda kalan kişilere kimlik kontrolü yapıldı. Otel, pansiyon ve apartlarda kalanların kimlik bildirimleri günlük olarak polis ve jandarmaya yapılırken, çadırlarda kalanların kimlik tespiti denetimlerle gerçekleştiriliyor. Yetkililer, Muğla Valiliği tarafından belirlenen çadır ve kamp alanları dışındaki bölgelerde çadır kurmanın yasak olduğunu hatırlatarak, izinsiz çadır kuranlara yasal işlem yapılacağı bilgisini verdi.