Bu sezon 3. Lig’de mücadele edecek olan Muğlaspor'un yeni sezon hazırlıkları sürerken, planlanan yeni stadyum ile ilgili süreç yavaş ilerliyor. Güçlü bir kadro kuran Muğlaspor yönetimini zor günler bekliyor.

STADYUM YOK

Bakanlıktan henüz ödeneğin onaylanmadığı öğrenilirken, Muğlaspor en az 15 maçını Muğla'da oynayamayacak. Minimum 7 maçını Denizli'de oynayacak olan Muğlaspor’a, stadın yapılmamasının ek maliyeti en az 3 milyon lira olacak. Stat ve forma reklamlarını şu an alamayan Muğlaspor’a desteğin artırılması gerekiyor.

Muğla Valisi İdris Akbıyık, deplasmandan galibiyetle ayrılan YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol Takımı'nı tebrik etti Muğla Valisi İdris Akbıyık, deplasmandan galibiyetle ayrılan YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol Takımı'nı tebrik etti

MUĞLASPOR DESTEK İSTİYOR

Ayrıca, Muğlaspor’a ait Akyol’daki tesislerin tadilata alınması nedeniyle kulüp binası taşındı. Şu an bir apartmana taşınan Muğlaspor Kulübü, 3. Lig’e motivasyonu düşük başlayacak. Muğlaspor için Muğla’daki iş insanlarının maddi destek vermesi gerekiyor. Yetkililerden ise stat için süreci hızlandırmaları bekleniyor.