Her daim piyasalar hakkındaki yorumları ile tanınan ekonomist İslam Memiş, kısa ve uzun vadeli plan yapanlar için kusursuz fırtına uyarısı yaparak tüm dikkatleri üzerinde topladı. Jeopolotik krizde dalgalanmalar olabileceğinden bahseden Memiş, gram altın yatırımcısına tavsiyede bulundu.

YouTube kanalı üzerinden altın yatırımcısına yönelik tavsiyeler veren Memiş, ons altının haftayı 2 bin 622 dolar seviyelerinde kapattığını ve hedefin orta ve uzun vadede 3 bin dolar olduğa dikkati çekti. Kısa vadede ise kar satışlarının görülebileceğini söyleyen Memiş, 2 bin 575 dolar seviyesinin kritik bir destek noktası olduğuna vurgu yaptı.

Gram Altın İslam Memiş

MUĞLA'DAN ZEYTİNYAĞI FIŞKIRIYOR! AĞUSTOS AYI İHRACATI 94 MİLYON DOLARI GÖRDÜ MUĞLA'DAN ZEYTİNYAĞI FIŞKIRIYOR! AĞUSTOS AYI İHRACATI 94 MİLYON DOLARI GÖRDÜ

Gram altının da yıl sonuna doğru kusursuz bir fırtınaya kapılarak 3 bin 500 TL seviyelerine kadar gelebileceğini söyleyen Memiş, ev ya da araba almayacaklar için gram altının kesinlikle bozdurulmaması gerekliliğinden bahsetti. Memiş ayrıca gram altının son 9 ayda 900 liralık bir gelir sağladığından da söz etti.

Editör: Tolga Murat