Gaziantep Şehitkamil'deki evinde ölü bulunan Cengiz Karademir'in şüpheli ölümü üzerine Karademir'in 4 çocuğu babalarının ölümündeki sır perdesinin aralanması için Müge Anlı'ya başvurdu.

İTİRAF: BABASININ ÇAYINA İLAÇ ATIP TERAVİHE GİTTİ, ANNESİNİN SEVGİLİSİ PRİZ KABLOSU İLE BOĞDU

Cengiz Karademir'in kızı Naime Karademir'in canlı yayındaki itirafları duyanların ağızlarını açık bıraktı. Babasının ölümünden annesinin sevgilisinin sorumlu olduğunu söyleyen Naime Karademir, "Annem bana babanın yemeğine ilaç at, o uyuduktan sonra biz onu boğarken sen de bacaklarına bastıracaksın, çırpınmasını engelleyeceksin dedi. Ben o gün ağladım, bunu kabul etmedim. Fakat ertesi gün ilacı babamın çayına attım ve teravih namazı için evden çıkarken o sırada annemin sevgilisi Şehmus içeri girdi. Şapka, gözlük ve eldiven takmıştı. İçeride babamı boğmaya çalışırken babam direnmeye çalışmış, ardından yardım istemek için balkona çıkmış, daha sonra babam bayılmış. Şehmus babamın öldüğünden emin olmak için onu üçlü priz kablosu ile boğmuş" şeklinde itiraflarda bulundu.

Bitlis 4.5 büyüklüğünde deprem ile sallandı! Bitlis 4.5 büyüklüğünde deprem ile sallandı!

YAYINDAKİ AÇIKLAMALAR İHBAR KABUL EDİLDİ: CİNAYET SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

Kan donduran itirafların ardından Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Yayın ihbar kabul edilerek cinayet soruşturması başlatıldı.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDILAR

Müge Anlı yayınında dün gelen itirafların ardından başlatılan soruşturmada Naime'nin annesi Emine Uçar evinden, sevgilisi Şehmus ise iş yerinde gözaltına alındı. Ardından mahkemeye sevk edilen sevgililer için adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı getirildi. 

Öte yandan bugünkü Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınında Naime Karademir ve kardeşleri ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Editör: Huri Kaptan