ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programına geçen yıl katılan Betül isimli kadın, eşi Veysel'in başka bir kadından ikiz bebekleri olduğunu ileri sürmüştü. Yapılan DNA testi sonucu söz konusu ikiz bebeklerden sadece birinin babasının Veysel olduğu ortaya çıkmıştı. Bu ilginç olayı açıklayan Esra Erol, "72 saat içinde döllenme gerçekleşirken ikinci bir birliktelik yaşanması gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Metin Arolat'a hayatını kaybetmeden önce yapılan kalp masajı kamerada Metin Arolat'a hayatını kaybetmeden önce yapılan kalp masajı kamerada

EŞİNE AZ RASTLANAN OLAY YAŞANIRKEN BETÜL İLE VEYSEL BOŞANDI

Esra Erol'da tıp camiasında eşine az rastlanan bir olay ele alınırken Veysel ve Betül boşanmış ve beraberliklerinde resmi olarak son noktayı koymuşlardı. Olayın üzerinden 1 yıl geçerken Esra Erol, canlı yayında aynı olayı gündeme getirerek bir gerçeği açıkladı. Gerçeği duyanlar Esra Erol'u ağzı açık dinledi. Erol, Veysel'in sokak ortasında ölü bulunduğunu duyurdu.

"VEYSEL'İN ÖLÜMÜNDEN BENİ SORUMLU TUTUYORLAR"

Esra Erol yayında, "Biz Betül'le Veysel'in boşanmasını sağladık. Bugün tam 1 yıl sonra Veysel'le ilgili bir haber geldi. Veysel Y., İstanbul'da sokak ortasında ölü olarak bulundu. Betül, eski eşinin ölümünün şüpheli olduğunu iddia etti. Yayında, 'Veysel'in ölümünden beni sorumlu tutuyorlar' diye bir cümle kurdu" diye konuştu.

"BENİM GÖZYAŞLARIMLA SENİN CENAZENİ YIKASINLAR" DİYEN KADIN, BEDDUALARIYLA ÖLÜMDEN SORUMLU TUTULDU

Betül isimli kadın geçen yılki yayında, "Sen benim ahımla mezara sığamayacaksın. Senin ölümün çok feci olacak. Benim gözyaşlarımla senin cenazeni yıkasınlar" diyerek Veysel'e sitem dolu sözler sarf etmişti. Bunun üzerine Veysel'in amcasının oğlu, "Senin bedduan tuttu, öldü" diyerek Betül'ün ölüme sebep verdiğini savundu.

Kaynak: SonDakika.com