Bursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan Tuğçe Emir, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşi Zafer Kufacı, selasını okutarak bu anları cep telefonuyla kayda aldı. Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.

ESKİ EŞİNDEN ŞİDDET VE TEHDİT İDDİALARI

Tuğçe Emir ve Zafer Kufacı, 6 yıl önce dini nikah yaparak evlendiler. Bir buçuk yıl önce şiddetli geçimsizlik ve eşinin madde bağımlılığı nedeniyle Emir, çocuğuyla birlikte ailesinin yanına sığındı. Emir, eski eşinden sürekli ölüm mesajları aldığını belirtti. Dün ise mahalledeki camiden kendi selasını duyan Emir, büyük bir şok yaşadı.

AİLE BİR SIR SAKLIYOR GİBİ! NARİN GÜRAN NEDEN BULUNAMIYOR? AİLE BİR SIR SAKLIYOR GİBİ! NARİN GÜRAN NEDEN BULUNAMIYOR?

POLİSE BAŞVURDU

Camiden gelen sela ile paniğe kapılan Emir, cami görevlilerine ulaştı. Görevliler, hoparlörden selanın yanlış olduğunu belirten anonslar yaptılar. Tuğçe Emir, durumu polise bildirerek eski eşinden şikayetçi oldu.

GÜLEREK SELA KAYDI ALDI

Zafer Kufacı, cami imamına eski eşi Tuğçe Emir'in bilgilerini vererek selasını okuttu ve bu anları cep telefonu ile gülerek kaydetti. Emir, "Eski eşim zaten madde bağımlısı bir insan. Beni ölümle tehdit ediyordu ve bununla ilgili uzaklaştırma kararı da var. Selamı verdirip video çekerek insanlara gösterdi. Çok korktum ve hemen polise şikayet ettim" dedi.

MAHALLELİ ŞOKTA

Mahalle sakini Ali İlhan, "Kendi kendine bir senaryo yazdı ve figüran olarak oynadı" dedi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor ve Zafer Kufacı'nın ifadesine başvurulacak.