E-ticaret, perakende, internet ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren çokuluslu bir Çin teknoloji şirketi olan Alibaba'nın Başkanı Kanadalı John Michael Evans'a ait olduğu ifade edilen "White Rose of Drachs" isimli mega yat Fethiye iskelesine demirledi. 20'yi aşkın mürettebattan hizmet alan 200 milyon dolarlık yatta Michael Evans'ın ise bulunup bulunmadığı netleştirilemedi.

FETHİYE'DEN 100 TON YAKIT İKMALİ

Öte yandan devasa yatın Fethiye iskelesine yanaştıktan sonra karadan üç tır ile yaklaşık 100 ton yakıt ikmali yapıldığı ve bunun için 4 milyon 600 bin lira ücret ödendiği aktarıldı.

MUĞLA ŞAMPİYONLUĞU, FETHİYE KAYMAKAMLIĞI VOLEYBOL TAKIMININ OLDU! MUĞLA ŞAMPİYONLUĞU, FETHİYE KAYMAKAMLIĞI VOLEYBOL TAKIMININ OLDU!

GÖCEK'TE 1 AYLIK MAVİ YOLCULUK

Ayrıca yurt dışından Türkiye'ye Fethiye'den giriş yaptığı belirtilen söz konusu yatın, yaklaşık bir ay boyunca misafirlerine Göcek ve koylarını gezdireceği iddialar arasında. White Rose isimli mega yatın geçen yıllarda da Fethiye'de İngiliz kraliyet ailesinden misafirlerine Göcek koylarını gezdirdiği biliniyor.

Editör: Huri Kaptan