GENÇ KADININ FECİ ÖLÜMÜ: BARİYERLERİ KIRDI, 4 METRELİK ÜST GEÇİTTEN AŞAĞI UÇTU GENÇ KADININ FECİ ÖLÜMÜ: BARİYERLERİ KIRDI, 4 METRELİK ÜST GEÇİTTEN AŞAĞI UÇTU

Türkiye'de 2014 yılından bu yana düzenlenen "Zeytinli Rock Festivali" ülkedeki bugüne kadarki en büyük rock festivali ünvanını korumaya devam ediyor. Adeta yıldızlar geçidini andıran festivalin 4’üncü gününde 12 sanatçı sahnede boy gösterdi. 

Whatsapp Image 2024 08 25 At 21.06.59

ORTACA'DA 10'UNCUSU DÜZENLENİYOR

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Zeytinli Rock Festivali, Ortaca Belediyesi iş birliğinde ve Muğla Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Muğla’nın Ortaca ilçesindeki Sarıgerme Plajı’nda 21 Ağustos Çarşamba günü ziyaretçilerine kapılarını araladı. 5 gün sürecek olan rock festivali 24 Ağustos 2024 tarihinde 4’üncü gününü geride bırakırken “Siyah Sahne”de Athena, Fatma Turgut, Umut Kuzey, Reckol, Gökçe, Badi Gardi sahne aldı. Öte yandan “Kırmızı Sahne”de Manga, Dolu Kadehi Ters Tut, Sena Şener, Ufuk Beydemir, Eda Baba, Merve Kazanç verdikleri konserde halkla buluştu.

Whatsapp Image 2024 08 25 At 21.06.46

ORTACA'DA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ROCK FESTİVALİ: 5 GÜNDE 60 SANATÇI 

60 sanatçının sahnede olacağı ve beş gün sürecek Zeytinli Rock Festivali’nde katılımcılar müziğin yanı sıra deniz, kum ve güneşe doydu. Birbirinden güzel çeşitli etkinlik imkanlarını da bünyesinde barındıran ve bugün sona erecek olan Zeytinli Rock Festivali’nin finalinde sahne alacak sanatçıların isim listesi ise şöyle:

25 Ağustos Pazar:

Siyah Sahne: Pentagram - Moğollar - Bulutsuzluk Özlemi - Black Tooth - Murder King - Alkera
Kırmızı Sahne: Kargo - Yüksek Sadakat - Aylın Aslım - Malt - Kurtalan Ekspres - Ezgi Aktan

Editör: Huri Kaptan