Lise öğrencisi olan Münevver Karabulut’u 3 Kasım 2009 tarihinde başı kesilerek öldüren ve bir anda Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer alan Cem Garipoğlu, cinayetin sonrasında 197 gün sonra 17 Eylül 2009 tarihinde polise teslim olmuştu.

11 Şubat 2010 tarihinde hakim karşısına çıkan Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri'de cezasını çektiği 5 No'lu L Tipi Kapalı Cezaevi'nde bir ip ve poşet kullanarak intihar etmişti.

CEM GARİPOĞLU ÖLDÜ MÜ?

Cem Garipoğlu, 3 Mart 2009 tarihinde Münevver Karabulut’u başını keserek öldürmüş ve 197 gün sonunda İstanbul’da polise teslim olmuştu. Yargılama sonrasında 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri Cezaevi'nde kendini boğarak intihar etmişti ve ölmüştü.

Cem Garipoğlu

Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme! Cem Garipoğlu'nun mezarı ne zaman açılacak? Cem Garipoğlu hayatta mı? Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme! Cem Garipoğlu'nun mezarı ne zaman açılacak? Cem Garipoğlu hayatta mı?

Münevver Karabulut'un cesedi ise çöp toplayıcı bir kişi tarafından çöp konteynerinde parçalanmış halde bulunurken yapılan adli tıp incelemesi sonucunda başı gövdesinden ayrılmadan önce bıçak darbeleri ile yaralandığı ve daha sonrasında da öldüğü belirlendi.

Karabululut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir ise açıklamasında Cem Garipoğlu’nun mezarının açılacağını söyledi.

Editör: Tolga Murat