Fethiye'nin Foça Mahallesi’nde bulunan Su Sporları Merkezi, bungee jumping etkinliği ile dikkat çekiyor. Tatilciler gruplar halinde etkinlik alanına gelerek ilk olarak atlayış sırasında yapmaları gerekenler hakkında bilgilendiriliyor. Katılımcılar, ayak bileklerine emniyet kemeri bağlanarak bir vinçteki platformla 51 metre yüksekliğe çıkarılıyor ve atlayış gerçekleştiriliyor. Atlayış yapanlar, ellerine bağladıkları aksiyon kameralarıyla bu anları ölümsüzleştiriyor.

Fethiye’de silahlı şişeli taşlı kavga! Çok sayıda yaralı var Fethiye’de silahlı şişeli taşlı kavga! Çok sayıda yaralı var

TÜRKİYE'NİN TEK BUNGEE JUMPING NOKTASI

Etkinliği düzenleyen firmanın yetkilisi Bülent Demirtan, şu anda Türkiye'de sadece Fethiye'de bungee jumping yapılabildiğini belirtti. Demirtan, "Tatilcilere 51 metre yükseklikten eşsiz bir adrenalin deneyimi yaşatıyoruz. Son derece keyifli anlar yaşanıyor. Bazı misafirlerimiz 7. kez etkinliği gerçekleştiriyor. Bu işi alışkanlık haline getirenler var. Bu etkinlik ilk başladığında 'Ben yaptım' sloganıyla ortaya çıktı. Bungee jumping, bir insanın hayatı boyunca eğitim almadan tecrübe gerektirmeksizin ilk görüşte yapabileceği tek adrenalin aktivitesidir. Bu etkinlik dışında yapılacak tüm ekstrem sporlar çift kişiyle yapılıyor," diye konuştu.

EŞSİZ BİR DENEYİM SUNUYOR

Bungee jumping, Fethiye'nin doğal güzellikleri eşliğinde tatilciler için unutulmaz bir deneyim sunuyor. Adrenalin tutkunları, yüksekten atlamanın heyecanını yaşamak için bu etkinliği tercih ediyor.